Home Nieuws De opkomst van video dienst Popcorn Time in Nederland

De opkomst van video dienst Popcorn Time in Nederland

Geschreven door Popcorn Time

Popcorn Time is ooit begonnen als een experiment van verschillende ontwikkelaars in Buenos Aires en uitgegroeid door een enorm programma waar je films en series mee kunt streamen. Het programma Popcorn Time wordt in vele landen bestreden, waaronder Nederland, door de enorme groei en het feit dat het illegaal zou zijn.

De opkomst van Popcorn Time

Popcorn time is begonnen als een klein experiment om te ontdekken wat de mogelijkheden zou zijn met streamen en in hoeverre dit tegen de wet is. In 2014 werd het oorspronkelijke bedrijf gedwongen zijn deuren te sluiten en is het overgenomen door andere ontwikkelaars. Zij hebben het programma verbeterd en weer op de markt gebracht onder dezelfde naam met goedkeuring van de oorspronkelijke ontwikkelaars.

In veel landen is het streamen van films illegaal en wordt er ook alles aan gedaan om dit tegen te gaan. Ondanks dat is het programma nog steeds op de markt en is er een enorme concurrentiestrijd gaande.

Popcorn Time is een grote concurrent voor vele download programma’s. Door de enorme groei hebben vele bedrijven last van Popcorn Time en zijn zij ook bezig met een aanval op deze concurrent. Tot nu toe bestaat Popcorn Time nog steeds en dat zal de komende jaren ook zo blijven. Naar verwachting zal Popcorn Time alleen maar verder uitgroeien en veel bedrijven de kop kosten door de vele voordelen. Wie wil er immers niet gratis films bekijken van een goede kwaliteit?

Popcorn Time belooft een grote speler te worden op de markt.

Lees ook

Schrijf een reactie