Home Nieuws Download de dienst nu voor Android 4.0 en hoger

Download de dienst nu voor Android 4.0 en hoger

Geschreven door Popcorn Time
android

De laatste tijd is Popcorn time aan populariteit aan het winnen. Steeds meer mensen komen in contact met dit gratis en legale programma dat het mogelijk maakt om de nieuwste films en series te bekijken. Al eerder was het mogelijk om via je computer gebruik te maken van deze service, maar popcorn time heeft nu ook een app ontwikkeld die het mogelijk maakt om ook films en series op je mobiel te streamen. Download Popcorn Time vandaag nog!

Streamen van de nieuwste films en series via je Android 4.0 en hoger

De laatste tijd is de overheid druk bezig met het verbieden van het downloaden van films en series, maar hierbij is er nog geen rekening gehouden met het streamen van films. Een gestreamde film of serie wordt niet geïnstalleerd op je Android en is dan ook tot op de dag van vandaag volledig legaal.

Omdat er steeds meer vraag was naar dit programma op je mobiel hebben de ontwikkelaars van de site besloten om ook een app te ontwikkelen die het mogelijk maakt om ook films en series te bekijken op je Android. Dit vormt voor veel mensen de ideale oplossing voor het bekijken van de nieuwste series en films als ze geen computer ter beschikking hebben.

Als je dus series en films wil kijken via je Android is het zeker aan te raden om de popcorn time download te installeren op je mobiel. Het is volledig gratis en nog legaal ook, dus wat wil je nog meer? Of wil je toch liever downloaden voor Windows XP of hoger?

Lees ook

Schrijf een reactie