Home Nieuws Download Popcorn Time voor IOS 7.0 en hoger

Download Popcorn Time voor IOS 7.0 en hoger

Geschreven door Popcorn Time
ios

Door het grote succes van popcorn time is het nu ook mogelijk om popcorn time downloaden op je IOS 7.0 of hoger. Als Iphone of Ipad gebruiker kun je nu dus ook de nieuwste films en series bekijken.

De app van Popcorn time

De app voor de Iphone of Ipad om gebruik te maken van popcorn time is nog niet te vinden in de app store van apple. Het is hiervoor noodzakelijk om de website van popcorn time te bezoeken en de app daar te downloaden. Bij de download is ook een uitgebreide handleiding te vinden die je helpt bij de installatie van de Popcorn Time app. Als deze namelijk verkeerd wordt geïnstalleerd loop je een grote kans dat de app niet naar behoren werkt.

popcorn time

De Popcorn Time app biedt hetzelfde aanbod als de download via de computer. Wel is aan te raden om deze app alleen te gebruiken als je in de buurt van een Wifi verbinding bent. Dit om hoge kosten van het internetgebruik te voorkomen. Er wordt namelijk een hoop data gedownload iedere keer dat je gebruik maakt van deze app om een serie of film te bekijken.
Door gebruik te maken van deze app kun je gebruik maken van het ruime aanbod van films en series die Popcorn Time heeft te bieden. De app levert dezelfde beeldkwaliteit als het programma op de computer.

De Popcorn Time app vormt een echte toevoeging voor Iphone en Ipad gebruikers die graag gebruik maken van de mogelijkheid om films en series te bekijken op hun apparaat.

Lees ook

Schrijf een reactie