Home Nieuws Handige tips voor mensen die Popcorn Time gebruiken

Handige tips voor mensen die Popcorn Time gebruiken

Geschreven door Popcorn Time

Om een zo optimaal genot te kunnen hebben van Popcorn Time hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Deze tips zijn bedoeld om nog meer uit Popcorn Time te halen als dat je nu al doet.
De tips

  • Zet de gewenste film of serie die je wilt gaan bekijken altijd 10 min op pauze voordat je deze gaat bekijken.
    Door de film van tevoren 10minuten voorkom je dat de film vastloopt tijden het afspelen hiervan en kun je dus lekker on doorbroken je film bekijken.
  • Maak regelmatig je Cache leeg voordat je gaat downloaden
    Door regelmatig je cache leeg te maken voorkom je dat de film niet afgespeeld kan worden omdat er een kopie van de film nog in je cache zit. Als de film dus als ware twee keer op je computer staat, zorgt dat voor een conflict, waardoor beiden films niet afgespeeld kunnen worden. Om stress zoveel mogelijk te voorkomen is het dus aan te raden om altijd je cache leeg te maken voordat je gaat downloaden en de film gaat bekijken.
  • Stel standaard Nederlandse ondertiteling in
    Popcorn Time heeft het mogelijk gemaakt om strandaard Nederlandse ondertiteling in te stellen. Op deze manier hoef je niet iedere keer bij een film de ondertiteling weer opnieuw in te stellen. Dit kun je doen door naar Instellingen te gaan, daar te kiezen voor Default Subtitle: Nederlands. In dit zelfde scherm kun je ook meteen de tekst grote instellen.

Op het internet zijn er natuurlijk vele andere tips te vinden voor de gebruikers van Popcorn Time, maar dit zijn drie veel gehoorde tips.

Lees ook

Schrijf een reactie