Home Nieuws Het gevaar van virussen bij peer-to-peer download

Het gevaar van virussen bij peer-to-peer download

Geschreven door Popcorn Time

Het gevaar voor een virus bij Popcorn Time is over het algemeen niet zo groot, omdat je het bestand in principe niet opslaat op je computer. Toch is er altijd een kleine kans dat er een virus mee komt met een film of, om deze reden is het dan ook altijd verstandig om je computer te scannen als je een film hebt gekeken.

Virussen Popcorn Time

In de meeste bestanden die je bekijkt bij Popcorn Time zitten geen virussen, het is ook erg lastig om in de korte tijd dat het bestand op je computer is een virus te installeren. Uiteraard is het niet onmogelijk en daarom is het altijd aan te raden als je gebruik hebt gemaakt van Popcorn Time je computer te scannen.

Popcorn Time donwloaden

De kans op een virus is bij streamen wel een heel stuk kleiner dan bij downloaden. Het bestand wordt namelijk niet geïnstalleerd op je computer en heeft een kortere tijd om tot uitbraak te komen. Je kunt dus met een gerust hart films en series kijken via deze geweldige service. Het enige wat je moet doen om virussen en ongewenste bestanden te voorkomen is het scannen van je computer door een goede virusscanner.

Op internet circuleren wel vele verhalen over walmare van Popcorn Time. Meestal komen deze verhalen van de concurrenten af en het is dan ook altijd verstandig om kritisch te blijven. Zolang jij je computer regelmatig scant door een goede virusscanner hoef je in principe niet te vrezen voor virussen.

Lees ook