Home Nieuws Het ontstaan van de video streaming dienst

Het ontstaan van de video streaming dienst

Geschreven door Popcorn Time
video

Het oorspronkelijke bedrijf Popcorn Time heeft in Maart 2014 zijn deuren gesloten onder de druk van de media-industrie. Dit bedrijf zou volgens de media-industrie wetten met betrekking tot auteursrecht en piraterij overtreden. Aangezien het bedrijf het niet zag zitten om deze strijd aan te gaan heeft het al snel besloten om de deuren te sluiten.

Popcorn Time vanaf Maart 2014

Maar toen de oorspronkelijke Popcorn time zijn deuren sloot was het nog niet over met dit programma. Andere ontwikkelaars hebben aan de oorspronkelijke Popcorn Time gevraagd of zij deze bedrijfsnaam mochten voeren en zijn de strijd aangegaan met de media-industrie. Zij zijn verder gegaan met de ontwikkeling van dit programma waar de oude popcorn time was opgehouden. Met behulp van de openbare broncode van Popcorn Time voor maart 2014 hebben zij het huidige programma gebouwd, voor o.a IOS.

androidVandaag de dag is Popcorn Time een groeiend bedrijf, wat nog steeds onder druk staat van de media met betrekking tot schendingen van wetten met betrekking tot het Auteursrecht. Popcorn Time houdt zijn poot stijf en is niet snel geneigd om toe te geven. Nog een grote kans dat we in de toekomst nog een hoop van dit bedrijf zullen horen.

Lees ook