Home Nieuws Hoe kan je Popcorntime downloaden op Android?

Hoe kan je Popcorntime downloaden op Android?

Geschreven door Popcorn Time
android popcorn time

Nu Popcorntime terug is kan je natuurlijk niet wachten om dit populaire streamingplatform te gebruiken op je computer en je smartphone of tablet. Toch merk je al snel op dat popcorntime niet verkrijgbaar is in de Google Playstore.

Je moet Popcorntime dan ook veilig via de Popcorntime website downloaden via een APK-bestandje. Om je hiermee op weg te helpen leggen we haarfijn uit hoe je makkelijk en snel Popcorntime kan downloaden op Android.

Hoe de Popcorntime APK downloaden

Door middel van APK bestanden kan je apps downloden op Android smartphones die niet in de officiële playstore beschikbaar zijn. Hiervoor moet je natuurlijk eerst het APK bestandje downloaden. Dit kan je doen via de officiële website van Popcorntime waar je ook de applicatie voor je PC downloadde.

Hoe Popcorntime installeren op je Android telefoon

Van zodra het bestandje is gedownload op je telefoon of tablet kan je het APK bestand openen in je downloads. Nu je het bestand opende zal je gevraagd worden om het bestand te installeren. Klik op ja of ‘’installeren’’.

Indien je nooit eerder een APK bestand installeerde op je apparaat moet jij je telefoon of tablet echter toestemming geven om applicaties van onbekende bronnen te installeren. Om die toestemming te verlenen ga je naar Instellingen>beveiliging>onbekende bronnen om zo de toestemming aan te vinken.

Van zodra je dit hebt gedaan kun jij dit APK bestand openen en popcorntime succesvol installeren op je Android smartphone of Tablet

Is popcorntime installeren op mijn telefoon wel veilig?

Omdat Popcorntime niet gedownload wordt via de Google Playstore kan het voor heel wat mensen eng zijn om de stap te maken en Popcorntime te installeren op hun smartphone of tablet. APK bestanden zijn namelijk niet altijd even veilig en het laatste wat je wil is natuurlijk dat je telefoon gehackt wordt of dat jouw persoonlijke gegevens en bestanden in verkeerde handen terechtkomen.

Wanneer je popcorntime download via de officiële website ben je er altijd zeker van dat je een goed en veilig APK-bestandje hebt gedownload. Op die manier ben je er zeker van dat je veilig Popcorntime kan downloaden.

Zitten er virussen in de popcorntime APK?

Hoewel sommige onbetrouwbare APK bestanden inderdaad virussen en andere schadelijke programma’s kunnen bevatten is de APK van popcorntime volledig virusvrij. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken namelijk popcorntime op hun telefoon of tablet. Op die manier weet je dat Popcorntime een veilige app is.

Indien je toch niet helemaal zeker bent kun je natuurlijk altijd een virusscanner op je telefoon installeren.

Moet je een VPN hebben voor Popcorntime op een Android Telefoon?

We hebben al vaak besproken dat je best een goede VPN download op je apparaat wanneer je popcorntime kijkt op je computer. Dit omdat via torrents jouw IP adres zichtbaar zal zijn en popcorntime zich legaal in een soort grijze zone bevindt.

Wanneer je een goede VPN download kun je veilig surfen en wordt jouw persoonlijke IP adres niet getoond.

Ook wanneer je popcorntime op een Android telefoon of Android tablet bekijkt moet je een goed VPN gebruiken. Of je nu op wifi kijkt of op 4g – een vpn zal ervoor zorgen dat jouw persoonlijke gegevens niet in de foute handen terechtkomen of erger nog: bij justitie.

VPN voor Android

Heel wat goede VPN bedrijven hebben momenteel een app voor Android. Met een simpele druk op de knop kan jij je verbinden met een server in Frankrijk, Nederland, België of een van de andere buurlanden om zo veilig te surfen.

Wanneer je een goede VPN voor Android zoekt kies je best voor een betalende VPN. Op die manier krijg je niet enkel een snellere en betere verbinding, je kan vaak ook kiezen met welk land je verbinding maakt.

Waar goedkope VPNs je met een trage server in het verre India verbinden hebben heel wat betalende VPNs supersnelle servers in België of Nederland waardoor je zeker bent dat jouw Popcorntime extra snel laadt.

Lees ook

Schrijf een reactie