Home Nieuws Hoe kun je films downloaden of opslaan vanaf Popcorn Time?

Hoe kun je films downloaden of opslaan vanaf Popcorn Time?

Geschreven door Popcorn Time

Voor veel mensen is Popcorn Time een ideaal programma aangezien je gratis en voor een kleine moeite vele films en series kunt bekijken wanneer je maar wilt. Het enige veel gehoorde nadeel van dit programma is het feit dat het lijkt of je in eerste instantie geen films en series kunt opslaan op je computer, terwijl veel mensen het toch wel leuk vinden om ook later series en films nog een keer terug te kijken.

Het opslaan van films en series

Wat veel mensen niet weten van dit programma is dat het wel degelijk mogelijk is om de films en series op te slaan. Om dit mogelijk te maken moet je naar de instellingen gaan van Popcorn Time en bekijken waar de films en series tijdelijk worden opgeslagen om ze te kunnen bekijken. Ondanks dat de films niet automatisch worden opgeslagen, worden ze tijdens het kijken van het materiaal wel tijdelijk opgeslagen. Vaak is dit in je Popcorn Time download map.

download

Je kunt dan een backup maken van het bestand door het bestand te kopiëren of het bestand in een andere map zetten. Let hierbij wel op dat je eerst wacht tot het bestand voor de volle 100% is gedownload, om ervoor te zorgen dat het bestand niet verdwijnt van je computer kun je de films tijdelijk even op pauze zetten. Het uploaden van de film gaat dan gewoon door, als deze niet al voor 100% is geupload.

Dus het bewaren van films en series is wel degelijk mogelijk bij Popcorn Time!

Bron: http://popcorntimeclub.nl

Lees ook