Home Nieuws Laatste update van Popcorn Time (23 februari)

Laatste update van Popcorn Time (23 februari)

Geschreven door Popcorn Time
Popcorn Time Chromecast

Popcorn Time is druk bezig met ontwikkeling en verbetering van het programma. Regelmatig worden er nieuwe mogelijkheden aan dit programma toegevoegd. Zo is het bijvoorbeeld nu al mogelijk om apps op je telefoon te zetten voor het gebruiken van Popcorn Time. Maar uiteraard blijft het hier niet bij.

De nieuwste ontwikkelingen van popcorn time

De laatste update die is toegevoegd aan Popcorn Time is de toevoeging van  Google Chromecast. Google Chromecast maakt het mogelijk om de films die worden gestreamd via je computer of andere apps te bekijken op je televisie zonder dat je al te veel trucs moet uithalen. Je kunt dus met behulp van deze toevoeging de films ook ontspannen bekijken op de televisie.

Als je gebruik wil maken van Popcorn Time Chromecast moet je een HDMI-Dongle aanschaffen en deze in je televisie steken. Vervolgens moet je de Chromecast-app downloaden op je computer, telefoon of ander apparaat waar je Popcorn Time op hebt staan en de rest wijst zich vanzelf.

android popcorn time

Door de constante nieuwe ontwikkelingen van Popcorn Time wordt het steeds interessanter om gebruik te maken van dit programma. Regelmatig vinden nieuwe updates plaats en worden er nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Ook wordt Popcorn Time voor steeds meer media toegankelijk waardoor het programma steeds meer toepasbaar wordt. Het mooiste van alles is dat het tot nu toe nog 100% gratis is en dat er nog geen geluiden zijn om er een betalende dienst van te maken.

Als je op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen is het aan te raden om regelmatig op de Popcorn Time site te checken of er nog nieuws is.

Lees ook