Home Nieuws Moviebox gaat concurrentie aan met Popcorn Time

Moviebox gaat concurrentie aan met Popcorn Time

Geschreven door Popcorn Time
hoe werkt popcorn time

Vanaf vandaag kunnen iOS gebruikers gebruikmaken van een nieuwe app genaamd MovieBox. MovieBox maakt het mogelijk om gratis video’s te streamen naar je iPhone of iPad, maar heeft als grote voordeel dat het in tegenstelling tot Popcorn Time geen jailbreak nodig heeft. Dat wil echter niet zeggen dat de installatie van MovieBox veel eenvoudiger is, maar het werkt gewoon anders.

De lancering van MovieBox komt slechts enkele dagen nadat Popcorn Time bekend maakte eindelijk de iOS app te hebben afgewerkt. De app is uiteraard niet te downloaden in de App Store van Apple zelf, maar dient afgehaald te worden van de website van Popcorn Time. Dat geldt overigens ook voor de MovieBox app. Mensen die van deze applicatie gebruik wensen te maken zullen ze eveneens via een omweg moeten installeren. Wie geïnteresseerd is in de mogelijkheden die MovieBox met zich meebrengt kan er voor kiezen om deze te installeren via de volgende link: http://www.pgyer.com/MovieBox.

MovieBox vormt directe concurrentie voor de Popcorn Time app. Niet alleen is ook deze applicatie net als de volledige achterliggende dienst helemaal gratis, daarnaast is ook het aanbod behoorlijk ruim te noemen. Zowel oudere als nieuwe films behoren tot de mogelijkheden net als de beste series van het moment. Indien je met andere woorden op zoek bent naar een mogelijkheid om gratis films te streamen dan heb je vanaf vandaag de keuze tussen verschillende platformen.

Popcorn Time download

Een Popcorn Time download zou binnenkort voor de gebruiker echter nog een beetje veiliger worden. Het achterliggende ontwikkelingsteam heeft namelijk bekend gemaakt dat het werkt aan ondersteuning voor een VPN-verbinding. Op deze manier wordt het mogelijk om het IP-adres van de gebruiker te verbergen voor derden waardoor er niet kan worden achterhaald wie er precies van de dienst gebruik maakt. Over een dergelijke mogelijkheid kunnen MovieBox gebruikers vooralsnog niet beschikken.

Lees ook

Schrijf een reactie