Home Nieuws Popcorn Time app gelanceerd voor iOS

Popcorn Time app gelanceerd voor iOS

Geschreven door Popcorn Time
android popcorn time

De illegale online streamingdienst Popcorn Time is vanaf heden ook beschikbaar voor het mobiele iOS besturingssysteem. Lange tijd was dat niet het geval en konden alleen gebruikers van een Android smartphone een beroep doen op de mogelijkheden van het online platform.

De ontwikkelaars achter de populaire applicatie hebben inmiddels tegenover iPhoned aangegeven dat de iOS-app van de dienst helemaal is afgewerkt en reeds voldoende werd uitgetest. Het spreekt echter voor zich dat de app omwille van het illegale karakter van de software niet zomaar te downloaden is in de App Store van Apple. Wil je op je smartphone of tablet gebruikmaken van de mogelijkheden die Popcorn Time met zich meebrengt, dan zal je er dan ook voor moeten kiezen om deze te downloaden via de website van Popcorn Time zelf. Dat is op zich niets nieuws onder de zon, want ook de Android-app moest eerder al via een omweg gedownload worden.

Popcorn Time iOS

Gebruikers van het mobiele iOS besturingssysteem die hun toestel draaien op iOS 7 of hoger hebben de mogelijkheid om de link in te laden in Cydia. Ook op deze manier kan de Popcorn Time app zonder probleem worden geïnstalleerd waarna het mogelijk wordt om de films te bekijken op met name je iPhone, maar ook op de iPad en iPod. Het spreekt voor zich dat de manier waarop de app werkt identiek is aan deze voor het Android besturingssysteem.

Popcorn Time anoniem?

Er wordt daarnaast op moment van schrijven druk gewerkt aan een mogelijkheid om Popcorn Time anoniem te gebruiken middels een zogenaamde VPN-verbinding. Deze verbinding zorgt er voor dat je ip-adres anoniem wordt gemaakt waardoor er geen enkele mogelijkheid bestaat om de achterliggende gebruiker te achterhalen. Gebruikers van de Popcorn Time iOS app dienen er tot slot rekening mee te houden dat ook ondersteuning voor Chromecast en Airplay op dit ogenblik nog ontbreekt. Het team achter de Popcorn Time app heeft inmiddels wel aangegeven druk bezig te zijn met het ontwikkelen van deze mogelijkheden.

Lees ook

Schrijf een reactie