Home Nieuws Popcorn Time download voor de MAC

Popcorn Time download voor de MAC

Geschreven door Popcorn Time

Het is nu ook mogelijk om gebruik te maken van Popcorn Time te gebruiken op je Apple iMac. Hiervoor is een speciaal programma ontworpen voor alle MAC programma’s wat zij kunnen downloaden via de website van Popcorn Time. Zij kunnen dan ook genieten van de vele voordelen die Popcorn Time te bieden heeft.

Het ontwikkelen van Popcorn Time

Popcorn Time is steeds populairder geworden door de jaren heen en dus is er ook steeds meer vraag naar. Ook andere bronnen willen graag de mogelijkheid om gebruik te maken van Popcorn Time. Om deze reden hebben de ontwikkelaars van Popcorn ook besloten om het programma ook toegankelijk te maken voor Apple gebruikers. Door dit te doen hebben ze het publiek waarvoor popcorn time toegankelijk is nog verder uitgebreid en kunnen zij de concurrentiestrijd nog beter aan.

Apple met Popcorn Time

In wezen is Popcorn Time op de Apple hetzelfde programma, het zijn dus dezelfde films en series en dezelfde mogelijkheden waar zij gebruik van kunnen maken. Ook hier kunnen ze ondertiteling toevoegen en is alles van dezelfde kwaliteit. Het mooiste van alles is dat het ook voor de Apple gebruikers volledig gratis is en 24-uur per dag toegankelijk.

Kortom, Popcorn Time wordt steeds verder uitgebreid en probeert een nog breder publiek te bereiken met hun programma. Naar verwachting zal dit alleen nog maar meer worden en zal het programma alleen maar verder uitgebreid en ontwikkeld worden. Nu maken er dagelijks duizenden mensen gebruik van Popcorn Time, dit zal explosief toenemen in de toekomst.

Lees ook

Schrijf een reactie