Home Nieuws Popcorn Time download voor Linux-32 en hoger

Popcorn Time download voor Linux-32 en hoger

Geschreven door Popcorn Time
linux

Popcorn time is een programma dat al een tijdje in opmars is onder de Windows gebruikers, maar is nu ook beschikbaar voor de Linux gebruikers. Door het grote succes van dit programma is er besloten om ook een programma te ontwikkelen dat goed werkt op Ubuntu.

Het succes van popcorn time Linux

Steeds meer mensen zijn enthousiast over dit programma, omdat het de kans biedt om gratis en gemakkelijk de nieuwste films en series te kijken vanaf je computer. Het programma dat hiervoor wordt gebruikt is volkomen legaal. Dit komt omdat de films en series niet worden gedownload, maar gestreamt via het internet. Het streamen van films en series is niet illegaal en dus wordt het ook toegestaan. Verder is popcorn time een erg gebruiksvriendelijke programma. Je hoeft er geen computer kennis voor te hebben, het is dus in principe voor iedereen mogelijk om er gebruik van te maken. Popcorn Time download is nu mogelijk, ook via de app. Hoe werkt Popcorn Time eigenlijk?

linux

Alle films en series die je via popcorn time vindt zijn van HD-kwaliteit en indien gewenst ook voorzien van ondertiteling. Je hoeft dus niet moeilijk te doen om ondertiteling onder de film en/of serie toe te voegen die je graag wil kijken.

In het verleden was popcorn time nog niet te verkrijgen voor Linux gebruikers, maar daar hebben ze nu verandering in gebracht. Ook als Linux gebruiker kun je popcorn time downloaden en installeren op je computer. Ook als Ubuntu gebruiker kun je legaal en gratis de nieuwste films en series bekijken via de computer.

Lees ook

Schrijf een reactie