Home Nieuws Popcorn Time in Nederland het populairste

Popcorn Time in Nederland het populairste

Geschreven door Popcorn Time
app popcorn time

Popcorn Time is in veel landen actief, maar vooral in Nederland is het een erg populaire programma. Dagelijks melden zich ook weer nieuwe mensen aan en er zijn al een hoop actieve leden. Vandaag de dag zijn er duizenden actieve leden, maar er wordt verwacht dat dit fors meer zal worden. Veel mensen zijn namelijk nog niet bekend met dit programma.

Redenen waarom Popcorn Time zo populaire is

Een van de voornaamste redenen dat Popcorn Time zo populaire is, is het feit dat het een gratis programma is. In de toekomst zal het ook gratis blijven. De ontwikkelaars hebben namelijk niet het streven om er iets mee te verdienen, maar zien deze website meer als experiment om te onderzoeken wat voor een invloed Popcorn Time kan hebben op het gebied van illegaal streamen.

Een andere reden waarom veel mensen graag gebruik maken van dit programma is het grote aanbod van films en series. Popcorn Time heeft namelijk een erg groot aanbod, zelfs meer dan sommige legale programma’s. Dit komt omdat de legale programma’s vaak nog geen toestemming hebben gehad om de nieuwste films op te nemen in hun assortiment. Daarbij zijn de films en series die Popcorn Time aanbiedt ook nog eens van een goede kwaliteit. Alles is namelijk ook in HD-kwaliteit te verkrijgen en je kunt er gemakkelijk Nederlandse ondertiteling onder zetten.

Waarom is het zo populair?

Kortom, het feit dat Popcorn Time zo populaire is onder de Nederlandse gebruikers is niet raar te noemen. Het is gratis, heeft een groot kwalitatief aanbod en heeft ook nog eens ondertiteling.

Lees ook

Schrijf een reactie