Home Nieuws Popcorn Time in Nederland

Popcorn Time in Nederland

Geschreven door Popcorn Time
download

In Nederland is Popcorn Time een programma dat veel wordt gebruikt voor het bekijken van de nieuwste films en series. Oorspronkelijk is dit programma ontwikkeld in Buenos Aires door mensen die de mogelijkheden met betrekking tot streamen wilde onderzoeken. Het streamen blijkt er succesvol te zijn en in Nederland wordt er dan ook volop gebruik van gemaakt.

Het streamen van films en series in Nederland

Door de strenge regelgeving van Nederland is het tegenwoordig erg lastig om nog gratis films en series te kunnen kijken. Ook zitten de meeste programma’s die de mogelijkheid tot downloaden aanbieden ook vol op virussen.
Doordat Popcorn Time gratis is en het risico op virussen minimaal is, is het een erg succesvol programma. Daarbij zijn de films en series die hier te vinden zijn van een zekere kwaliteit. Alle films en series zijn van HD-kwaliteit en ook nog eens voorzien van ondertiteling. Bij veel downloadprogramma’s is hier geen sprake van en loop je dus altijd het risico om een film of serie te downloaden van een slechte kwaliteit.
Een groot voordeel van streamen is dat je de film meteen kunt gaan bekijken, je hoeft dus niet meer te wachten tot de film op de computer staat. Door de vele verbeteringen door de jaren heen, gaat het streamen ook vliegensvlug en merk je er niets van dat de film op de achtergrond nog bezig is met de film downloaden.

Voordelen Popcorn Time

Er zijn dus vele voordelen te vinden voor het streamen via Popcorn Time. Veel gebruikers zijn erg enthousiast over het programma en de populariteit van Popcorn Time neemt alleen maar toe.

Lees ook

Schrijf een reactie