Home Nieuws Popcorn Time ook beschikbaar voor niet gejailbreakte iPhones

Popcorn Time ook beschikbaar voor niet gejailbreakte iPhones

Geschreven door Popcorn Time
android

Al eerder was er de app Popcorn Time ontwikkeld voor de gejailbreakte Iphones. Deze app was alleen beschikbaar voor deze telefoons, omdat Apple Popcorn Time buiten de deur probeerde te houden. Ondanks dat is er nu toch een oplossing gekomen voor Popcorn Time, waardoor het nu wel mogelijk is om ook op de niet-gejailbreakte Iphones een app aan te bieden. Wel moet deze app via de website van Popcorn Time gedownload worden.

Het omzeilen van de strenge eisen van Apple

Voordat een app gebruikt kan worden bij Apple moet deze voldoen aan zeer strenge eisen. Aangezien het programma Popcorn Time in sommige landen illegaal is, kon Popcorn Time niet voldoen aan deze eisen. Maar ze hebben nu toch een manier gevonden om ze te omzeilen en alsnog door de beveiliging heen te komen. Hoe ze dat willen doen brengen ze voorlopig nog niet naar buiten, maar ze gaan er zeker mee aan de slag.
Door de eisen van Apple te omzeilen wordt het publiek dat Popcorn Time kan bereiken nog groter. Hoe de andere concurrenten hierop gaan reageren is nog onbekend, maar het staat vast dat ook zij niet echt blij zullen zijn met deze ontwikkelingen. Popcorn Time is flink aan het groeien en ze doen er ook van alles aan om nog groter te worden dan dat ze al waren.

Popcorn Time Nederland

Dus Apple gebruikers kunnen straks ook gebruik maken van de app die Popcorn Time aanbiedt en op deze manier genieten van alle leuke series en films die ze kunnen kijken. Ga jij ook de Popcorn Time app downloaden?

Lees ook

Schrijf een reactie