Home Nieuws Popcorn Time tips voor beginnende gebruikers

Popcorn Time tips voor beginnende gebruikers

Geschreven door Popcorn Time
android

Popcorn Time is een fijn en gemakkelijk programma om te gebruiken voor het streamen en bekijken van films. Hieronder hebben wij een aantal handige tips voor jullie op een rijtje gezet om nog meer gemak te halen uit Popcorn Time. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de app Popcorn Time, Chromecast of de download Popcorn Time opties.

Tips Popcorn Time

Bekijk hier de beste tips voor beginnende gebruikers.

Het wijzigen van de standaard locatie in Popcorn Time

Vaak worden de films standaard in de map Downloads geplaatst, maar veel mensen willen de films en series graag op andere plaatsen op slaan. Wat veel mensen echter niet weten is dat dit ook mogelijk is, als je een paar instellingen verandert. Om dit te wijzigen kun je via instellingen en klink je show advanced settings aan. Hier kun je de map selecteren waar je de filmpjes automatisch in opgeslagen wil hebben.

Het opslaan van series en films

In eerste instantie is Popcorn Time niet bedoeld om films en series mee op te slaan, maar door de grote vraag is deze mogelijkheid wel toegevoegd. Ook dit kun je instellen via instellingen en show advanced settings. Hier kun je ook selecteren dat je alle bekeken films en series wil opslaan, zodat je deze ook op een later tijdstip kunt bekijken.

Standaard toevoegen van ondertiteling

Het is mogelijk om standaard bijvoorbeeld de Nederlandse ondertiteling toe te voegen. Dit kun je doen door naar instellingen te gaan en daar Default subtitle: Nederlands te selecteren. Bij iedere film die je dan opstart zit automatisch nederlandse ondertiteling op.

Uiteraard heeft Popcorn Time nog veel meer mogelijkheden. Het is dan ook aan te raden om een keer op je gemak de instellingen en mogelijkheden te bekijken. Je zult hier nog vele leuke en gemakkelijke instellingen vinden.

Lees ook