Home Nieuws Popcorn Time vs Time4Popcorn

Popcorn Time vs Time4Popcorn

Geschreven door Popcorn Time

De time4opcorn app wordt vaak verward met de originele app van Popcorn Time. De time4popcorn is uitgebracht door andere ontwikkelaars, namelijk de ontwikkelaars van Get Popcorn. Door de namen die enorm op elkaar lijken worden deze ontwikkelaars nog weleens met elkaar verward.

De gevolgen van de time4popcorn app

Doordat deze twee apps enorm op elkaar lijken, zijn er veel mensen die zich hierin vergissen. Tot nu toe heeft de app weinig schade aangericht en is het ook niet zo erg als je deze hebt gedownload en gebruikt op je mobiel. Toch wordt aangeraden om de originele app te downloaden via de website van popcorntime, om in de toekomst te voorkomen dat je schade krijgt aan je mobiel of last hebt van vele storingen. De app van Popcorn time wordt niet aangeboden in de playstore. Ook de time4popcorn is uit de playstore gehaald om verdere verwarring te voorkomen.

De app van time4popcorn zou volgens vele mensen niet betrouwbaar zijn. Deze app wordt namelijk op één server gehost en is hierdoor erg gevoelig voor malware en het plat leggen van de app. Tot nu toe is daar nog geen sprake van.

Popcorn Time vs Time4Popcorn

Wil je dus ook series en films kijken op je mobiel, ben er dan zeker van dat je de juiste app download op je mobiel. Dit om toekomstige problemen te voorkomen. Het is dus van belang dat je de app download via de originele site van Popcorn Time. Hier staat namelijk de enige echte originele app op.

Lees ook

Schrijf een reactie