Home Nieuws Popcorn Time weer bereikbaar

Popcorn Time weer bereikbaar

Geschreven door Popcorn Time
popcorn time download

Vandaag raakte bekend dat de Popcorn Time streamingdienst opnieuw volledig werkt. Eerder raakte bekend dat EurID, de Europese registry er voor had gekozen om de domeinnaam (tijdelijk) te schrappen omdat de contactinformatie foutief bleek te zijn. Inmiddels hebben de ontwikkelaars achter Popcorn Time er voor gekozen om een nieuwe domeinnaam in gebruik te nemen die terug dienst zal doen als zogenaamde fork. Daarnaast werd ook meteen een nieuwe versie van de client gelanceerd die beschikt over een VPN-mogelijkheid. De tijdelijke deactivatie van de domeinnaam heeft de ontwikkelaars dus duidelijk niet afgeschrikt!

Terug Online

Gebruikers die terug volledig toegang willen hebben tot de Popcorn Time mogelijkheden dienen er rekening mee te houden dat ze waarschijnlijk een nieuwe versie zullen moeten downloaden. Er wordt ondertussen wel gewerkt aan een mogelijkheid om de client vanuit de software zelf aan te passen waardoor er automatisch kan worden doorverwezen naar een nieuwe domeinnaam zonder dat de dienst daarvoor offline moet worden gehaald. Op deze manier zouden gebruikers blijvend kunnen genieten van de interessante voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van de Popcorn Time app. Wil je de nieuwe software downloaden? In dat geval kan je daarvoor terecht op de website www.popcorn-time.se.

Download

Popcorn Time biedt gebruikers een soortgelijk platform als Netflix aan. Zowel oude als nieuwe films kunnen op deze manier gratis worden gestreamd en dat niet alleen vanop je smartphone of tablet, maar ook gewoon op je desktop en laptop. Door gebruik te maken van het populaire Chromecast (dat kan worden aangekocht voor een prijs van 35 euro) is het mogelijk om je Popcorn Time download meteen te streamen naar je televisie. Op deze manier kan je de beste films meteen op het grote scherm bekijken en dat zonder dat er verder nog kosten aan verbonden zijn. De Popcorn Time app is dan ook het ideale platform voor iedereen die geen geld wil betalen voor het kijken van films, maar is net daardoor wel illegaal.

Lees ook

1 comment

Popcorn time – De alternatieven voor video-dienst Popcorn Time 27 december 2014 - 18:29

[…] uitsluitend gebruik te maken van je webbrowser. Wil je gebruikmaken van de mogelijkheden van de Popcorn Time App, dan dien je namelijk rekening te houden met een aparte applicatie. Dat geldt dus niet voor […]

Beantwoorden

Schrijf een reactie