Home Nieuws Vanaf heden ook ondertiteling op films Popcorn Time

Vanaf heden ook ondertiteling op films Popcorn Time

Geschreven door Popcorn Time
Popcorn time

Popcorn Time heeft vandaag bekend gemaakt dat het een nieuwe “update” heeft uitgebracht voor haar online streaming platform. Tot dusver was het namelijk nog niet mogelijk om films en series vanuit de app naar je televisie te streamen met behulp van Chromecast zonder dat de ondertitels verdwenen.

Het spreekt dan ook voor zich dat veel gebruikers van het online streaming platform zich hier over hebben beklaagd waardoor het team achter Popcorn Time wel moest reageren. Vanaf vandaag is het dus mogelijk om ondertitelde films en series zonder probleem naar je televisie te streamen. Er moet hierbij wel aangegeven worden dat dit op moment van schrijven uitsluitend geldt voor de Windows en Mac versie van de app en dat er nog druk wordt gewerkt aan een update voor de Android versie. Gebruikers van de gratis online streamingdienst dienen er verder nog rekening mee te houden dat niet alle films en series standaard voorzien zijn van ondertitels.

Popcorn Time films

Door gebruik te maken van Chromecast wordt het mogelijk om films en series rechtstreeks vanuit je desktop, laptop of mobiel toestel naar je televisie te streamen. Op deze manier kan je genieten van films en series op groot scherm en dat terwijl alleen de aankoop van de HDMI-stick (ter waarde van zo’n 35 euro) noodzakelijk is. Je moet er wel rekening mee houden dat deze stick niet alleen in de HDMI-poort van je televisie geprikt moet worden, maar ook dient te worden aangesloten op een USB-poort. De stroom voor het systeempje kan immers niet aangevoerd worden vanuit de HDMI-poort. Heb je geen USB op je TV zitten? Geen probleem, in dat geval kan je er ook voor kiezen om een extra stroomadapter aan te kopen die de stick aansluit op het stroomnet. Hoe dan ook, iedereen die graag zijn films en series via Popcorn Time nu wil bekijken met ondertitels heeft daar nu dus alle mogelijkheden toe!

Lees ook

Schrijf een reactie