Home Nieuws Wat is popcorn time?

Wat is popcorn time?

Geschreven door Popcorn Time
popcorn time app

De laatste tijd komen steeds meer mensen in contact met het programma popcorn time. Maar wat is dit nu eigenlijk voor een programma? En is het niet illegaal? Dit zijn allemaal vragen waar we door middel van dit artikel antwoord op willen geven.

Popcorn time

Popcorn time is een programma waarmee je de nieuwste serie en films kunt bekijken vanachter je computer. De films en series die popcorn time aanbiedt zijn van een hoge HD-kwaliteit en voorzien van ondertiteling. Je hoeft dus geen ondertiteling meer toe te voegen zoals vaak het geval is bij gedownloade films. Hierdoor is popcorn time ook een zeer gebruiksvriendelijk programma en voor iedereen toegankelijk. Steeds meer mensen kiezen ervoor om gebruik te maken van Popcorn Time.

Binnen Nederland bestaat er nog veel onduidelijkheid over legaliteit van het programma, hier zijn namelijk de meningen over verdeeld. Veel mensen zijn van mening dat popcorn time een legaal programma is, omdat je films niet download maar streamt. Doordat je het stream zet je geen content op je computer zoals je dat wel doet bij downloaden. Je zou de films dus als ware alleen voor eigen gebruik gebruiken. Maar er zijn ook geluiden te horen dat het wel illegaal is. Naar verwachting zal de rechter in April van dit jaar meer duidelijkheid scheppen. Tot nu toe wordt Popcorn time nog niet juridisch aangepakt. Wel vinden er regelmatig aanvallen plaats op dit programma, maar deze aanvallen worden vakkundig afgeweerd.

Kijk jij ook zo graag de nieuwste films en series? Wacht dan niet langer en download popcorn time, zodat je vanavond nog gratis de nieuwste series en films vanachter je computer kunt bekijken.

Lees ook

Schrijf een reactie